Retourneren

Retourbeleid

 

Niet goed, geld terug!

 

Ben je niet tevreden over je aankoop? Binnen een termijn van 14 dagen kan je jouw bestelling retourneren. Wij doen ons best om uw retour zo snel mogelijk te verwerken en uw geld terug te storten. De kosten van het retourneren zij voor de klant.

 

Retourneren:

 

Voldoet uw artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan kunt u het artikelen binnen 14 dagen retourneren. Het genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst. Wilt u uw bestelling retourneren? Stuur dan een mailtje naar info@miscento.nl met uw ordernummer en reden van retour. Bewaar het afleverbewijs van het pakket totdat het afgeleverd is bij ons en u daar een bevestiging van heeft. Wij zullen niet verantwoordelijk zijn voor pakket die verloren zijn gegaan of beschadigd zijn tijdens het transport.

 

Procedure:

 

  1. Mail naar info@miscento.nl hierin beschrijf je de reden en uw ordernummer.

 

  1. Verpak het artikel zorgvuldig. Zorg ervoor dat je de pakbon meestuurt. Dit is voor het verwerkingsproces efficiënter.

 

  1. Zorg ervoor dat je het pakket binnen 14 dagen retour stuurt. De kosten van het retourneren zijn voor de koper.

 

  1. Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen zullen wij deze gaan verwerken en het aankoopbedrag hiervan terugstorten op de rekening waarmee de aankoop heeft plaatsgevonden.

 

Voorwaarden retourneren:

 

De geretourneerde artikelen zijn ongeopend en ongebruikt. Bekijken mag, openen niet. Zorg ervoor dat de producten geseald blijven. Als blijkt dat het pakket geopend is zullen wij hier waarde vermindering voor rekenen.

 

Korte samenvatting:

U heeft 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren. Het product is ongeopend, in originele verpakking. Het pakket wordt retour gestuurd met de pakbon. Stuur ons een mailtje waarom u het retour heeft gestuurd samen met het ordernummer.

 

Retourneren bij schade:

 

Wij controleren al onze producten als ze bij ons binnenkomen en als ze ons verlaten. Wij doen ons best om het zo goed mogelijk in te pakken om schade te ver komen.  Het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens transport schade ontstaat. Zodra het pakket is afgeleverd gaan wij er van uit dat je niet kan wachten om het pakket open te maken. Mocht er toch schade zijn ontstaan. Laat ons het dan binnen 2 dagen weten. Stuur ons een mail naar: info@miscento.nl

In de mail vertel je ons zo goed mogelijk wat het probleem is. Stuur ons een foto mee van het product en de verpakking. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk voor u oplossen.