Onze merken

Zevy

Haal eens diep adem. Wat gebeurt er nu? Welke geur ruik je? Onze reuk is een belangrijke zintuig die onze wereld vormt. Ons helpt te ontspannen, hongerig maakt, energie stimuleert of juist slaperig maakt. Het kan ook verbonden zijn aan een herinnering van je eerste date, de geur van je kindje, je fijne thuis of een ander mooi moment. Een fijne geur die bij je dagelijks leven past, is dan ook een waar genot. Niets is lekkerder dan je neus in de fris gewassen was steken en eens diep inademen. Lekker in bed kruipen terwijl een heerlijke geur je vergezelt. Je kledingkast open te maken en meegenomen worden naar een bloemenveld aan de mediterraanse zee. 

Toussaint interieur

Exclusieve geurstokjes met bergkristal zorgen voor een gevoel van luxe en comfort. De bergkristal zorgt voor een zuiverende werking in de ruimte. De geuren Grey Fresh, Amber, Tresor in Love en Green Tea zijn gecreëerd om je humeur een boost te geven. De etherische olie in de geurstokjes is 100% natuurlijk. Etherische olie wordt ook wel aromatische of vluchtige oliën genoemd. De olie wordt gewonnen uit planten. Elke geur heeft andere eigenschappen en kan dus voor andere doeleinden gebruikt worden.

Lavayette

Bij Lavayette is het onze passie om de kunst van zorgvuldig wassen te omarmen en van je dagelijkse wasroutine een moment van puur genot te maken. Onze producten belichamen aandacht voor detail en kwaliteit. Ontdek Lavayette en ervaar verfijning bij elke wasbeurt.

Treatments

Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®.Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.
Beleef wellness zoals het bedoeld is. Enjoy every moment!

Frederico Mahora

Frederico Mahora is een internationaal merk en wordt ook weleens afgekort naar FM. Het merk is opgericht in 2004. Fragrance sticks van Frederico Mahora zijn geurstokjes geinspireerd op de geuren van bekende parfums. Met een uitgebreid assortiment aan geuren is er voor iedereen een geur die hij of zij heerlijk vind.